Diensten & Tarieven

 

vakantie opvang

Uw hond heeft een ruim binnen en buitenverblijf voor zichzelf. Indien gewenst kan er een vakantievriendje bij. Ze gaan 3 keer per dag naar de speelweides om te spelen met andere honden. Kan uw hond niet met andere honden, is dat geen probleem, dan krijgt hij een speelweide voor zichzelf.  De honden krijgen 2 keer per dag eten, smorgens en savonds. Wij voeren carocroc een brok van een nederlandse leverancier. We hebben daarin variaties bijvoorbeeld voor oudjes, puppy’s en lam-rijst.

De honden worden om de dag geborsteld, de oogjes nagekeken en schoongemaakt en we checken dan ook gelijk op teken.  De verblijven worden iedere ochtend schoongemaakt en van een schone drinkbak met vers water voorzien. Het eten wordt elke keer in een schone voerbak gegeven.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een afspraak voor een rondleiding of een reservering.

Dit kan telefonisch of via het contactformulier op de website.

Een verblijf betaald u per dag, de dag van brengen en halen wordt als een volledige dag gerekend. Verzorging, eten en drinken zit in de prijs inbegrepen.

Kleine hond €14 per dag

Grote hond €16 per dag

Dag opvang

Heeft u een dag geen oppas voor uw hond breng hem gezellig naar ons, u brengt hem in de ochtend en haalt hem eind van de middag weer op. Uw hond heeft een heerlijke dag bij ons doorgebracht en lekker kunnen spelen op de speelweides. Dit is mogelijk voor structureel 1 of meerdere dagen in de week.  

vanaf €9.00 per dag

Wassen

Uw hond fris gewassen en droog geföhnd mee naar huis? Laat ons uw hond wassen op de dag dat u hem komt ophalen. Vraag naar de tarieven bij het reserveren.