Weetjes

Rondleiding:

U bent welkom om voor de vakantie alvast een keer met ons kennis te komen maken en het pension te komen bezichtigen. Wij vragen u wel om vooraf een afspraak te maken. (In de drukste weken van het hoogseizoen kunnen we geen bezoekers rondleiden).

Dierenarts:

In het geval van ziekte zal het pension het recht hebben om een dierenarts te consulteren, de kosten hiervan zijn voor rekening van de eigenaar van de hond. Lopende gevallen worden bij de eigen dierenarts behandeld (binnen redelijke rijtijdgrenzen), nieuwe of andere bij onze eigen dierenarts.

Openingstijden:

Wij zijn geopend voor het halen en brengen van uw hond(en)  maandag t/m zaterdag van 10:30 tot 12:00 en van 16:00 tot 17:30. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten voor het halen en brengen van uw hond(en)

Om uw hond alle aandacht, verzorging, speeltijd en rust te kunnen geven hebben wij onze openingstijden voor klanten beperkt.

Reserveringsperiode:

De dag van halen en de dag van brengen tellen als twee losse dagen. Wilt u uw hond(en) één week bij ons onderbrengen, dan geldt dat als 8 dagen, bijv. zaterdag t/m zaterdag.

Annuleren reservering:

Annuleren van de reservering kan alleen na (telefonisch) overleg.

Betalingen:

U kunt bij ons met pin betalen als u uw hond(en) komt brengen.

Branchevereniging Dibevo:

We zijn als hondenpension aangesloten bij de vakorganisatie Dibevo. Dit biedt zowel voor ons als voor u als klant een bepaalde zekerheid. We willen echter benadrukken dat voor ons een goede onderlinge vertrouwensband belangrijker is dan formele afspraken. Het lidmaatschap van Dibevo blijkt onder andere uit het hanteren van de Algemene Voorwaarden, klik hier om ze te bekijken en/of te downloaden.

Niet vergeten

Noodzakelijke prikjes:

De gezondheid van uw hond is voor ons heel belangrijk. Daarom vragen wij naar de inentingsbewijzen van de jaarlijkse cocktail-inenting en de enting tegen kennelhoest

Uw hond dient minimaal 2 weken voor de pensionperiode volledig ingeënt te zijn. Het dierenpaspoort en/of inentingsbewijs hebben wij tijdens het verblijf nodig ter inzage van de inspectie en moet u dus altijd meenemen bij aanvang van de pensionperiode. Inentingen mogen niet ouder zijn dan 1 jaar.

Kennelhoest:

De inenting tegen kennelhoest is verplicht. 14 dagen voordat uw hond bij ons komt moet de dierenarts deze enting geven. Wij geven de voorkeur aan Nobivac© KC). Kennelhoest is een zeer besmettelijke ontsteking aan de voorste luchtwegen van de hond (luchtpijp en vertakkingen naar de longen). Het is een harde en droge hoest. Meestal begint het met een verkoudheid. Door hoesten en speekselcontact kan het virus zich gemakkelijk verspreiden.

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom is het noodzakelijk dat u uw hond laat inenten.  Ondanks de inentingen kan er altijd kennelhoest  tijdens of na het verblijf ontstaan. Dit heeft o.a. ook met stress en weerstand te maken. Echter de symptomen zijn milder met een goed gevaccineerde hond. Met de dierenarts zullen wij uiteraard uw hond behandelen mocht hij of zij het bij ons krijgen. Ook de nazorg is belangrijk mocht uw hond na verblijf bij ons kennelhoest krijgen wilt u ons dan hiervan op de hoogste stellen?

Medicijnen:

Natuurlijk regelen wij ook de toediening van medicijnen van uw hond. Wilt u de medicijnen van uw hond daarom voorzien van een label met daarop vermeld uw naam, de naam van uw hond, wanneer hij of zij de medicijnen moet krijgen en hoeveel.